Veerdiensten, ferries, bootovertochten en cruises in Europa...

3 March 2021 
  Home < Veerboot Maatschappijen < DFDS Seaways < DFDS Terminals

DFDS Terminals

IJmuiden


DFDS Seaways
Felison terminal
Sluisplein 33
1975 AG IJMUIDEN
Tel. 0255 5466 66
 
Passagiers met eigen vervoer

Komend van de A9 uit de richting Amsterdam, Den Haag, Haarlem of Alkmaar neemt u de afslag IJmuiden, Beverwijk naar de A22. Hier neemt u de afslag IJMUIDEN en volgt de borden IJMUIDEN. Let op uw snelheid (max. 50 km per uur), want er staan hier flitspalen. Vanaf het Pontplein (pont naar Velsen Noord/Beverwijk) volgt u de Kanaaldijk langs het Noordzeekanaal (rechts van u) en de borden TERMINAL. Bij de splitsing van de Kanaaldijk en - flauw naar links - De Geul, volgt u De Geul, die onder het viaduct doorgaat. Vervolgens komt u op de Dokweg, die u volgt tot de eerste rotonde. Hier gaat u naar rechtsaf (tegenover het benzinestation). Nu rijdt u op de Halkade, die u tot aan de Felison terminal afrijdt. 
 
Parkeren bij de terminal
Op loopafstand van de terminal is een afgesloten parkeerterrein. Parkeerkaarten hiervoor zijn uitsluitend van tevoren te verkrijgen à € 6,- per auto per nacht.

Passagiers zonder eigen vervoer

In samenwerking met Van Dam Touringcars (OAD) onderhoudt DFDS Seaways op vertrek- en aankomstdagen een eigen busverbinding tussen het Centraal Station in Amsterdam en de Felison Terminal in IJmuiden. Op vertrekdagen vertrekt de bus om 16.30 uur(anderhalf uur voor vertrek van schip). In aansluiting op de aankomst van het schip, wordt de bustransfer in omgekeerde volgorde uitgevoerd. De halteplaats in Amsterdam is tegenover het Centraal Station direct vóór Hotel Victoria, hoek Prins Hendrikkade/Damrak. Bustickets zijn van te voren tegen een gereduceerd tarief te reserveren.

 

Veerdienst Bestemmingen · Veerboot Maatschappijen · Links · Privacy Policy
Home | Sitemap | Privacy Policy | © bootovertochten.com