Veerdiensten, ferries, bootovertochten en cruises in Europa...

3 March 2021 
  Home < Veerboot Maatschappijen < DFDS Seaways < Veiligheid en beveiliging

Veiligheid en beveiliging

Veiligheid aan boord

Veiligheid aan boordAlle DFDS Seaways schepen voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaards en wetgeving, inclusief de recente SOLAS eisen (internationale conventie voor veiligheid op zee).
 
Onze bemanning is volledig getraind in alle noodprocedures en mocht er zich een noodsituatie voordoen, dan zal de bemanning onmiddellijk de noodzakelijke veiligheids routines opstarten.
 
Bij elk vertrek worden de veiligheidsvoorschriften over de luidsprekers gepresenteerd. In uw hut vindt u meer informatie over de relevante verzamelpunten en brochures aan boord geven meer informatie. Mocht u nog vragen hebben, dan bent u van harte welkom bij onze hutstewards.
 
Sinds 1 juli 2004 is de "International Ship and Port Facility Code" (ISPS code) van kracht n.a.v. een besluit van de Europese Unie.  Alle havens en aangesloten bedrijven zijn wettelijk verplicht om aan deze voorwaarden te voldoen. De ISPS code is kortweg een set van voorwaarden om alle soorten criminaliteit te voorkomen. Voor passagiers kan dit betekenen dat zijzelf, hun bagage en voertuigen aan veiligheidscontroles onderworpen worden. Alle passagiers dienen in het bezit te zijn van een geldig paspoort of Europese identiteitskaart.    
 
Wij wensen u een veilige en aangename reis.
Veerdienst Bestemmingen · Veerboot Maatschappijen · Links · Privacy Policy
Home | Sitemap | Privacy Policy | © bootovertochten.com